Yukarıda bazı arkadaşlar halı saha maçı ile profesyonel oyuncuları kıyaslamışlar..Bu adamlar Profesyonel.. En az 100 kere gerek kendi taraftarı gerekse rakip taraftarlar tarafından her türlü hakarete maruz kalmış biri. Duymamayı öğreniyorlar işlerine gelince. Öğrenmelilerde. Bu adamların profesyonellikleri sadece rakip taraftarların ettiği küfürlere karşı değil, sahada ki her şeye karşıdır. Kaldı ki küfür kim ederse etsin san sıkar. Rakip taraftar etti profesyonelim duymadım , kendi taraftarım etti duydum moralim bozuldu olmaz. Olursa profesyonel değilsindir.
Türkiye Futbol Federasyonunu temsil eden hakeme ana avrat küfür edilince bırakıp gidiyor mu Maçı ? Kimsenin öyle bireysel karar vermeye lüksü yok. Verdiğin karar takımı etkileyebilir. Takımın ruhunu bozabilir. Kurulmuş bütün planları altüst edebilir.

Diğer bir husus ise milli takım oyuncusu sadece milli takım formasını giyince olunmaz. Volkan gibi adamlar milli takıma ara sıra çağrılan oyuncular değiller. Şayet bir insan milli takım formasını giyiyorsa her zaman ona göre davranmalıdır.Bu sadece Volkan için geçerli değil. Sabri - Caner - Selçuk- Gökhan- Emre.. akla gelebilecek herkes. Yok ben lig maçlarında her türlü futbol dışı şeyi yapayım , kendi taraftarımı ateşlemek için karşı takıma saygısız davranayım milli formayı giyince de dokunulmaz olayım tepki verilmesin.. öyle bir Dünya yok malesef. Profesyonel düzeyde oynayan , eline burada kimsenin bir arada göçremeyeceği kadar paralar geçen adamların kendilerinin odak noktasında olduklarını bilip her şeyde ona göre davranmaları gerekir.
Kaldıki Volkan Gazeteciyi bile tehdit eden bir adam.
Neden Gökhan Gönül değil ? Neden Mehmet Topal ? Olcay değil de Volkan ?

Bir de hiç kimse suçsusuzu oynamasın. Milli takım maçını izleyipte Burak Yılmaz'a küfür etmeyen mi var ? Ben eminim dünkü maçta Burak Yılmaz'a aynı anda küfür eden 1000 kişi vardı. Burak bunları duysa ben gidiyorum dese doğrumu ?

Kimse bulunmaz hint kumaşı değil.Volkan'ın zaten kıpırdayacak hali yoktu. Eski Volkan olmadığını herkes biliyor. Fenerbahçe de son zamanlarda aldığı eleştiriler artmaya başladı. Oda takımında yerini korumak ve gündemden düşmemek için böyle şeyler yapıyor. Bize daha profesyonel , dış etkiler meydana gelirse ne yaparız diye düşündürmeyecek adamlar lazım. Emre gibi Melo gibi kırmızı kart görürse takımını yalnız bırakma korkusu yaşatacaklar değil. Hele maç öncesi planları altüst edebilecekler hiç değil. Keşke bir daha oynamasa Milli takımda..