utku1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sermayeniz ne kadar?

Tavsiyem sermayeyi mümkün mertebe yüksek tutup tır ile getirin. Ürünleri hacimleri çok ufaksa uçak kargoyla da maliyetleri kurtarırsınız ama kara yolu ile getirirseniz çok daha düşük olur.

Ne getirmeyi düşünüyorsunuz? Yarım konteynır yaparsanız geri kalan yarısını ben doldurabilirim.

Saygılarımla
Şuan kafamda 5 bin tl kafar bir bütçe ayırdım öyle 20-30 ürün için bu işe girmeyecegim zaten bu miktardaki ürünü alıp pazara çıkarmak ticaret olmaz sürekli çine gelip giden tanıdıklarım var onlar ile konuşup biraz daha detaylı bilgi alacagım daha önce ticaret anlamında ürün getirmedim ufak çaplı deneme alışlarım oldu sadece tır veya konteynır doldurma şansım olmaya bilir ilk başta deneme ürünü getirecegim için 2/3 parça farklı ürün yada model düşünüyorum buraya yazan arkadaşlar ile irtibata geçecegim düşüncem tam oturunca şuan sadece planlamaktayım bütçe vs hazır durumda ama tek partide takılırsam benim ticaret girişimim başlamadan biter hayal kırıklıgı yani bütçe gider anlamında degil.

- ürünleri ülkeye sokmak için ticaret kimligi yada farklı vergi vs konuları biraz korkutuyor tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim

Çaydanlık ile Gönderildi.