Hocam ben ne diyorum sen bana ne anlatıyorsun. Turkiyeden almanyaya göç eden ve adına şiirler yazılan hep anlatılan türkleri aşağılamalarina sebep olan 2.5 milyon insandı. Biz 1.5 milyon suriyeli aldık almanyaya bu göç 30 senede geldi 30 yılda bu olaylar yaptı yalmayın gözünüzü seveyim ölsün mu bu adamlar bizim ülkemize sığınmaktan başka ne yapabilirlerdi ? Ben siyaset yapmak istemiyorum dusuncelerimi söyledim bu konuya başka mesaj yazmak istemiyorum.
İnsanlarda ki tepki o insanlara bakıldığı için değil , sere serpe ülkeye dağıldıkları için. Kimse kimsenin ölmesini veya öldürmesini istemiyor.
Hiç suriyeye gittiniz mi bilmiyorum ama bu savaştan önce suriyede kadınlar peçeli , erkekler fistanlı yaşadığı bi yerdi. Savaştan sonra bu adamlar türkiyeye geldi , binip otobüse istanbula geldiler. O erkeklerin istanbulda kadınlara bakışlarını gördünüz mü hiç ?
yol ortalarına yatıp kalktıklarını gördünüz mü ?
Kaldırımda yürürken " bana para vereceksin , yoksa öldürürüm seni " diyip insanları gasp ettiklerinden haberiniz var mı ?
Market yağmalayıp , yoldan geçenleri öldürdüklerinden haberiniz var mı ?
Yahu adamların ne kayıdı var , ne parmak izi var. Ne adı belli ne sanı belli. Çıkıpta , şöyle büyük devletiz , böyle büyük devletiz, biz dünyada lideriz ayaklarına girmeyin.
Bu gün maltaya , san marinoya giderken bile konsoloslukta parmak izi alırlar.
Amerikaya, avrupaya giderken adamlar iç organlarına bakıyorlar , böbregin arasına bişey sokmuş mu diye ?
Bizim millette nedendir , bilmiyorum , arap ve esmer ırklara karşı bi sempatisi var. Yahu kimse fark etmiyor ama bu ırkçılık yav , ırkçılık sadece siyahi insanları dışlamakla olmaz. Aynı şekilde tölerans göstermekte ırkçılıktır.