Merhaba arkadaşlar. Kullandığım tüm temalarımı baştan aşağı, temayı ya da site yapılarını bozmayacak şekilde optimize ettirmek istiyorum.
CSS, HTML, JS vb. tüm her şeylerinin optimize edilerek site temalarının %100 veya %100 performans vermesini istiyorum. CPU sorunum yok, cache mevcut tüm sitelerde fakat pagespeed insights hızları oldukça düşük. Siteleri tüm kriterlere göre, belirteceğim kriterlere göre hızlandırma işlemlerini vb. yapacak kişiler lütfen skype adreslerini PM olarak yollasınlar.
Not: iTrade düşük kişilerle çalışmıyorum. Mümkünse Wordpress konusunda uzman, hata yapma oranı en düşük ve işini belirttiği zamanda yapacak kişiler olursa ve iTrade çok yüksek arkadaşlar olursa onlarla çalışmayı düşünüyorum.
Sadece skype adresinizi PM olarak atınız referans tema, optimizasyon işlerinizle birlikte.
Ayrıca hızdan ziyade sitenin SEO kurallarına da uygun hale getirilmesi gerekiyor, çeşitli seo analiz sitelerinde çıkan sonuçları da en olumlu hale getirebilecek bir kişi olması bizim için daha iyi olur ama işin SEO boyutu 2. plandadır.