Plustre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir fikrim yok.Eskiden sattığım otoriter sitelerden linkleme yapıyorum arkadaşlardan rica edip.
bence o network plugin kullandığınız onun bende premium olanı var..farklı farklı hesaplar açmaya çalışıyorum..her gün bir tane facebook hesabı açmam lazım tabi amerika onaylı...herşey manuel yapmaya çalışıyorum..amacım ise 5-10 tane hesap açıp bunlar arasında tüm accountları yaymak mesela 15-20 tane blogspot,wordpress vs gibi olabilir..friendfeed de güzel..günlük ekliyorlar bende onları ekliyorum..

footer link vs şuan almam açıkcası..ben domain alırken zaten iyi bir domain almaya çalışıyorum (çok iyi değil onlar zaten çok pahalı)..zaten otorite olunca bir site açtım mesela 9 gün oldu açalı..şuan google dan 25-30 ziyaretçisi var..aramalardan..

takriben 2 yıl içerisinde 50000 e yakın konu olacak..hedefim ise 2 yıl içinde bir aksilik olmazsa 50k+ hite ulaşmak (belki daha erken olur)..

tabi ben genel olarak ileriye yönelik çalışıyorum..site hızı çok önemli ayrıca..genelde pagespeed ve gmetrix mi neydi ordaki değerleri çok iyi ayarlamam lazım..

çok kaliteli premium pluginer kullanıyorum.. plugin olarak mesela wprocket pluginini tavsiye ederim..günlük özel vip forumlarından ne çıkmış takip ederim ve eğerki bu işleri gerçekten özenle yapılırsa iyi bir proje ile devamlı gelir sağlanabilir..

aslında afflite takılmak lazımda..ona zaman lazım..çok niche oda..