cihanleanne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kusura bakmayın ama bu dediklerinize katılmıyorum, bunun nedenleri belli zaten o seo uzmanları o kadar iyi ise neden dışarı iş yapsın?

3,5 Black hat teknik ile kısa vadede sonuç verilebilir ama bu sürede çok kısa. Zaten genelde açılan şikayet konuları bu garanti verenlerden kaynaklanıyor. Google algoritmalarının neyi etkilediği belli değilken nasıl bir cesaret acaba rüşvetlemi sıralama belirleniyor?
Ne kadar çok bilgi - o kadar az risk ve mükemmel sonuç.

Ben ilk sayfa garantisi veriyorum mesela, ve 6 ay ilk sayfada kalması için ücretsiz hizmet veriyorum. Müşteri akıllıca hareket ederek SEO'ya tekrar yatırım yapmak isterse bu kez ilk 5 veya ilk 3 sıra garantisi veriyorum.

Ancak maalesef SEO hizmeti almak isteyenler genelde ucuz SEO hizmeti için yatırım yapıyorlar. Herkes SEO uzmanı ya...

Doğru SEO çalışma yapılmış site - hiçbir zaman algoritma güncellemelerinden olumsuz etkilenmez.