Kendin diyorsun'ki bu ülkede işler düzgün gitmiyor. sonra bu şahısları yakalayan ceza veren yargılayanlar kim acaba? onlar işini düzgün yapanlar'mı?
----------

bunca paşa düzmece bir CD, düzmece bir gizli tanıklar ile içeri atılmadı mı?.

sonra ne oldu? çoğu anlaşıldı'ki düzmece işlerle içeri atılmışlar. serbest kaldılar

-------------


hukuk adamına göre işliyor diyorsan bilemem.

ancak canım istediğim suçlu ilan edilsin, canım istemediğim serbest bırakılsın diyorsan zaten bu akılla da fazla yol alınamaz.



gelelim hocanın manyak manyak demesine.. peki sence haklı çıkmadımı?
gönderdikleri uydu. 3 gün sonra BATARYASI BİTEREK UYKU MODUNA geçmedimi? ne oldu acaba hoca haksız mı çıktı? onca ümitlendiler ne oldu? dünyada MİLYONLARCA aç insan, Hasta insan mevcut. HASTALIK VİRÜSÜ üretip insanları önce hasta edip sonra İLAÇ çıkarıp HEM CANLARINI HEM MALLARINA kast edenlere yönelik bir çalışma yapılsa daha güzel olmaz'mı?

misal israil / suriye / ırak / doğu türkistan daha adını sayamadığımız onlarca cani devletler insan hayatına kast edip katliam yaparken bunlara öldürülenlere dini dili ırkı yüzünden değilde sadece İNSAN oldukları için sahip çıkmak adına birşeyler yapsalar UZAYLA uğraşmaktan daha iyi olmazmı?