Know adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
direk youtube üzerinden yayınlanan her video gerçeği yansıtıyor'mu? HAYIR.
ayrıca " küçük çocuklara taciz " iddiasında bulunuyorsun. bu yayınladığın video külliyen yalan. zaten bu video hazırlayanlar devlet nezdinde paralel taife olarak her biri tek tek görevden alındı. düzmece bir video cübbeliyi tanıyanlar bu video'nun yalan olduğu haberini ayrıntılı olarak zaten yapmış durumda. bu video arayıp bulduğuna göre bunun montaj olduğunun ispatlı halinide arayıp bulabilirsin. ayrıca burada "küçük kız çocuklarına" taciz diyorsun Allahtan kork halen üste çıkmaya çalışıyorsun. sen bu yalan montaj kasetin neresinde gördün " küçük kız çocuğu " ?
siz insanların ilmini bilgisini tartışmıyorsunuz. siz insanları halkın gözünde itibarsızlaştırıp insanların din adamlarına olan sevgisini kırarak bunun üzerinden dinsiz bir toplum yetişmesini hedef edinen kimselere yardımcı oluyorsunuz yaptığınız hatanın çok büyük olduğunu umarım birgün anlarsınız.
Videoyu izleyip "çocuk" nerde diyor sizin bakış açınız bu. Senin gibiler yüzünden ülke bu halde zaten, o mini etek giymişti taciz ettim, o bana baktı tecavüz ettimcilerden farkı yok o açıklamanın. "Küçük kız yok o zaman normal mi herşey? Din adı altında taciz etmesi doğal".

Benim birinin ilmini saymam için önce ahlakını görmem lazım. Sen paralele girdiysen madem yardımcı olayım, montaj olduğunu idda edenler bile "Bizi dinlemişler kaydetmişler bu ahlaksızlık" diyorken senin gibi cehaleti benimseyenler "montaj" demeye devam ediyor.

Algıyı değiştirmek için bu montaj burnuna bakın diyerek asıl montajı o an yapmaya çalışanlara itibar ediyorsun daha da komikleşiyorsun.

Son olarak din sana insanların kusurunu ört diyor ahlaksızlıkları örtbas et demiyor.