Değerli Arkadaşlar.. sizler için söylenebilecek tek söz..
"
Ön yargıyı kırmak atomu parçalamaktan zordur "
olaylara bakış açınız "ön yargıdan ibaret" bu nedenle öncelikle ön yargınızı kırmalısınız. buradan yazı dili ile sizinle iletişim kurmak zor. bazılarınız öyle yargısız infaz yapmış'ki ne yazsak nafile.
" biri tarikatlara, diğeri kuranın haber verip ama gerisini söylemediğini, diğeri okunacak dualarla seo ayarı yapmaya kalkacak kadar basit bir algı ile olayları değerlendiriyor. "
velhasılı içinizdeki DİN adına DİN adamları adına olan KİNİ bu konu üzerinden kusmuş olduğunuzu görüyorum. bu kadar basite kaçmanın veya olayları kişiselleştirmenin kimseye yararı olmaz. burada HAYIR sen HAKSIZSIN ben HAKLIYIM iddiası ile yazmak çizmek fayda sağlamaktan çok, kalp kırmaktan öteye gitmez.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:06:17 -->-> Daha önceki mesaj 12:02:13 --
Bu adam komik, eğlenceli bir karakter. Küçük kızlara yaptığı tacizlerle ön plana çıkmış bir din tüccarı da diyebiliriz. Ama böyle "haklı" diyenlere gülüyorum.
SEN NASIL BİR İFTİRACI'SIN? bu şahsı taciz suçu ile suçluyorsun. var mı elinde delilin kanıtın? AYIP AYIP. sizin gibi düşünenlerle aynı konuları konuşmak imkansız siz sadece İFTİRA ATIYORSUNUZ !!!!!!