Adwords konusunda hatalisin. Hatali oldugunu istedigin her siteyle 500 TL butce ile kanitlarim.(tatil, oyun, bilet ne istersen..)
Alıntı
Google arama motoru üzerinde Adwords reklamı vermiş olmanız, size gerçek trafik çeker, bu trafikte ciroya dönüşebilir. Ama seo ile dolayısıyla sıralamalarınızla hiç bir ilişkisi yoktur. Zaten Adwords reklamı yayınlayan birisinin amacı, sıralamalarını yükseltmek değil, sunduğu ürün veya hizmetin tanıtımını yaparak, bunun satışa dönüşmesini sağlamaktır.
Sanırım kırmızı bölümü kastettiniz.
Olabilir, ama bu, test edilebilecek bir konu değil diye düşünüyorum. Hele bir başkası tarafından asla. Zira 500 lirayı nereye verdiğinizi sizden başka kimsenin bilme şansı olmayabilir.
Ama evet, bir faydası var. Bunu sizdeki cesaretle ortaya atlayarak ispatlayamam. Zira sitelerimden yaklaşık 40 tanesinde, son 5 yıldır her birisi için günlük 1 TL bütçe ile kesintisiz olarak yayınlatıyorum. Faydasını görmemiş olsam aylık 1000 küsür lira tabi ki vermem. Ama dediğim gibi, bu ispatlanabilir bir durum değil. Zamanında çok gözlemledim. Neye göre veya ne kadar oynattığını tam bilmiyorum, kategorilere göre değişiyor, rekabet oranlarına göre değişiyor, ayrılan bütçeye göre değişiyor vs. vs. Bulduğum en iyi yol ise, üzümünü ye bağını sorma oldu

Neyse, bunun yeri de burası olmasa gerek zaten. Zira oldukça uzun bir tartışma konusu.
.