CptSmt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İmplant diş başına 1500 tl. Fakat implantı hiç bir hastamıza tavsiye etmiyoruz. Her ağız yapısı kaldırmaz implantı. Röntgen çekilecek yapılıp yapılamayacağı ona göre karar verilecek. Yapılmasına karar verilirse ağıza takılacak olan aparatların çene kemiğine uyum sağlaması için ortalama 2 ay beklemeniz gerekecek. Bu 2 aylık süreden sonra bir 10-15 günlük daha işimiz var. Hem uzun hemde masraflı bir iş hastalar için. Bunun yerine zirkon tavsiye ederim estetik metalsiz diş.

CptSmt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Porselen, zirkon ve implant protez diştir! Benim mesleğimde açtığım konunun ilk mesajımdan şuana kadar belirttiğim gibi protez yapımı. İmplant hakkında yaptırmayı düşünenlere tavsiyede bulunuyorum kalkıp aynı şekilde müdahale etmeye çalışıyorsunuz. Ben nasıl ki sizinle tedavi hakkında tartışmıyorsam sizinde protez hakkında tartışmamanız gerekiyor. Üstelik ben implantı hiç bir mesajımda kötülemedim, sadece ve sadece fiyatı ve yapım süresi yüksektir bu sebeple hastalarımıza en baştan belirtiyoruz durumu olmayanlar hiç kendilerini zorlayıpta implant yaptırmaya kalkmasın porselen yada zirkon tavsiye ederim diyorum. Ben maddi çıkarımı düşünsem herkes implant yaptırsın derim, böyle bir düşüncem olmadığından herşeyi en baştan belirtiyorum bu kadar da iyi niyetle yaklaşıyorum fakat halen daha uzattıkca uzatıyorsunuz. Amacım polemik değil her mesajımda aynı şeyi anlatmaya çalışıyorum "imkanı olmayanlar hiç bulaşmasın" diyorum bu kadar mı zor bunu anlamak yoksa benmi anlatamıyorum ?

Hocam hiçbir şey yazmıcam, yaptığınız işe saygım var çünkü. Kalın yerlere dikkat çekmek istiyorum sadece, umarım ben size anlatabilmişimdir neye takıldığımı.İyi çalışmalar.