Dt.Furkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Polemik yapmaya gerek yok hocam. Üstünüze vazife olmayan bir işi, insanları yanlış yönlendirdiğinizi gerine gerine yaptığınızı söylüyorsunuz. Protez konusunda benden fazla bilginiz olabilir eyvallahım var buna ama diğer konularda yorum yapmanız ve insanlara tavsiyeler vermeniz beni oldukça rahatsız etti söylediğim gibi. Doğru bulmadığımı da söylüyorum, bundan sonra yapacaklarınız size kalmış.

Hocam bu konuya 1 yorum daha yazmayacağım, kendi konumdan sorunuzu cevaplayacağım birazdan.
Porselen, zirkon ve implant protez diştir! Benim mesleğimde açtığım konunun ilk mesajımdan şuana kadar belirttiğim gibi protez yapımı. İmplant hakkında yaptırmayı düşünenlere tavsiyede bulunuyorum kalkıp aynı şekilde müdahale etmeye çalışıyorsunuz. Ben nasıl ki sizinle tedavi hakkında tartışmıyorsam sizinde protez hakkında tartışmamanız gerekiyor. Üstelik ben implantı hiç bir mesajımda kötülemedim, sadece ve sadece fiyatı ve yapım süresi yüksektir bu sebeple hastalarımıza en baştan belirtiyoruz durumu olmayanlar hiç kendilerini zorlayıpta implant yaptırmaya kalkmasın porselen yada zirkon tavsiye ederim diyorum. Ben maddi çıkarımı düşünsem herkes implant yaptırsın derim, böyle bir düşüncem olmadığından herşeyi en baştan belirtiyorum bu kadar da iyi niyetle yaklaşıyorum fakat halen daha uzattıkca uzatıyorsunuz. Amacım polemik değil her mesajımda aynı şeyi anlatmaya çalışıyorum "imkanı olmayanlar hiç bulaşmasın" diyorum bu kadar mı zor bunu anlamak yoksa benmi anlatamıyorum ?