Benim köpek dişimin 2 yanındaki büyük diş çürüdü, kanal tedavi yapmak gerekti dolgu kurtarmıyodu, yaklaşık 7-8 ay boyunca kanal tedavi yaptılar. Yani 7 8 ay boyunca sürekli haftada 1 kere bazen 2 haftada 1 falan gidiyordum dişin içini yıkayıp temizleyip tekrar geçici dolgu dolduruyorlardı. Röntgende falan bir şey görünmemesine rağmen dişim ağrıyordu iyileşmiyordu. Diş çekilmesin diye 7-8 ay boyunca çektim bunu ama olmadı düzelmedi mecbur en sonunda dişi çektiler
Sonra implant yaptırmaya karar verdim, tomografimi ne bişey çektiler diş kemiğim implant için uygun değilmiş eğer kesin karar verirsem kemik tozu vs kullanıp 1 yıl sonra falan implant yapabilirmişim. Herneyse ben dedim gerek yok diş görünmüyor zaten böyle idare etsin.
Diş çekildikten ilk 1 ay içinde falan çok iyiydi, ancak sonra tekrar ağrımaya basladı. Çekilen dişin yeri ağrıyor böyle içten içten, siz hekim değilsiniz ancak belki bilirsiniz böyel bir şey neden olabilir? Acaba diş kemiğim mi bütün şrfszliği yapıyor

dişim çekileli şimdi 1 yıl oldu nerdeyse hala çekim yeri ağrıyor
Gece uyandıran bir ağrınız var mı? Ve alt çene dimi?
@MaviFil
Çikolata yedikten sonra dişlerde bir hassasiyet durumu yaşanıyor sebebi nedir acaba?
Teşekkürler.
O dişte görünür yada görünmeyen bir çürüğünüz olabilir, doktora görünmenizi tavsiye ederim hocam. Film çekilerek kesin teşhis konulabilir. Dolgu ile kurtulabilir ya da düşük bir ihtimal ile kanal tedavisine gidebilir.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:16:36 -->-> Daha önceki mesaj 20:15:38 --
Korkmamaktan öte bir şey bu yani dişlerim gıcır gıcır ediyor içinden bak anlatırken bile bir hoş oldum.
Tamamen psikolojik hocam

)