Dişlerim neden beyazlamiyor?
Düzenli olmasa da hergün fırçalıyorum dişlerimi ama şu gördüğümüz dişler gibi beyaz değil ler
"Her beyaz diş sürekli fırçalanıyor","Sürekli fırçalanan her diş beyaz olur" gibi bir genelleme yapılamaz. Daha çok genetik bir faktör diş rengi. Hiç fırçalamayan birinin dişleri de bembeyaz olabilir. Kahve, çay, sigara, ilaç kullanımı gibi faktörler de dişlerin beyazlığını kaybetmesine neden olur. Bunların giderilmesi için hekime başvurabilirsiniz ancak resimdeki bembeyaz dişlere sahip olmak oldukça zor.
kanal tedavisi yapılmış 2 tane yan yana dişim var aralarına diş ipi sokunca kanıyor , sıcak birşey içince sızlama yapıyor bunun nedeni nedir?
Sürekli dişlerinizi fırçalıyor, diş ipini sürekli kullanıyorsanız ve hala kanama varsa diş taşınız var demektir bunlar için hekime başvurmalısınız. 6 ayda bir diş taşlarının temizlenmesi gerekir. Sızlama yapması dişetinden kaynaklanıyor olabilir ya da kanal tedavisi %100 başarı ile yapılmamış olabilir. Yine bir hekime göstermenizi tavsiye ediyorum, film çekmeden net birşey söylemek mümkün olmaz.
bende aynı sorundan müzradibim.bende dişimin çevresinde sarı şekilde plaklar bulunuyor fırçalamam rağmen doğru dürüst gitmiyor..
günde 3 defa diş fırçalamanın zararı olurmu?.
karbonat limon karışımı ile dişlerimi fırçaladığımda dişlerim bembeyaz oluyor fakat zararı olurmu? dişin ön yüzeyini çizdiğini okudum bir yerde doğrumudur?.
kanal tedavisi fiyatları nedir?
Sarı plakların her fırçalamada gitmesi lazım, kaldığını düşünüyorsanız doğru bir fırçalama yapmıyorsunuz demektir. Günde 2 ya da 3 kez fırçalamayı öneriyoruz daha fazlası evet zararlı. Çok sert fırçalıyorsanız çizebilirsiniz de. Bahsettiğiniz karışım hakkında bilgim yok yanlış bilgi vermiyim.
Kanal tedavisinin fiyatları dişten dişe göre değişir.
Diş beyazlatma yöntemleri yada diş beyazlatma seansları hakkında bilgi verir misiniz?Seans ücretleri ne kadar ? Seans Ne kadar sürer ? Etkisi ne kadar sürer? İnternette satılan beyazlatma kitleri tehlikelimi?
Diş beyazlatma hakkında yeterli bilgiye sahip değilim. ama internette satılan çoğu markanın zararlı olduğunu duyuyorum hekime danışmadan almanızı tavsiye etmem.