saglamkazanc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşın beta scriptini bende kullanıyorum. Toplamda 24 saat bile çalıştırmadığım halde takip etme özelliğini kapatıp sadece beğeni ve tek yorumla yaklaşık 100 takipçim oldu. Ayrıca gelen beğeni ve yorumlar da artısı Önerilerime gelecek olursam:

-Kullanıcı adı etiketleme ve seni takip etmeyenleri takipten çıkarma özelliği şu an için devre dışı ve onu da denemek isterim.
- Takip etmeyenler harici tüm takip edilenleri de takipten çıkarma eklenilebilir.
- Her çalıştırmamızda cookies dosyası silmek gerekiyor. Bunu demiştim halledeceğinizi belirtmiştiniz. Yine hatırlatayım.
- Raporlama özelliği geliştirebilir. Mesela şu anda x kişi beğenildi x kişi yorum yapıldı yazmakta. Ayrıca hangi hastagin aratıldığını ve diğer hastaglere geçişleri de belirtse çok güzel olur.
- Şu an için sadece chrome da çalışıyor belirtilene göre. Firefox, IE ve Opera gibi tarayıcılarda da çalışması şart. Bunu da halledeceğinizi belirtmiştiniz. Tekrar hatırlatayım.

- Bazı hastaglerde aynı kullanıcı sürekli son paylaşımlarda olduğu için sürekli o kişinin paylaşımlarına birden fazla beğeni ve yorum atıyor. Bunu da engelleyebilirsek yani aynı kişiye birden fazla yorum atmazsa harika olacak.

Programın bunlar harici eksikliğini görmedim. Bir de hastaglerdeki kaç paylaşımı alıyor bunu tam anlayamadım bilgilendirirseniz sevinirim. Son olarak arkadaşımızla mailleşiyoruz ve kendisi çok ilgili umarım programı geliştirmeye devam eder.

Çok tesekkurler geri bildirim icin. Yeni ozellikler ile yeni beta surumu yakinda gelecek, ondan sonra satisa cikacak.