Line adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim diş durup dururken içinden kırıldı sonra o kırıp büyüdü, büyüdü falan baya boşluk dişin içi şuan.Herhangi bi ağrı falana yok.Dişlerimi günde 2 kere fırçalarım.Neden olmuştur bu anlayamadım gitti .
Dişinize kanal tedavisi yapılmadı ise;
Sert bi cisimle bişey yediyseniz içerden çatlak oluşmuş olabilir bunu farketmeniz çok zor sonra o çatlak kırığa dönüşmüştür. Tavsiyem bir an önce bir doktora gösterip kırık olan bölgeye dolgu yapması. Ne kadar fırçalasanız dahi o bölgede bakteri birikimi daha fazla olacaktır. Dişiniz kanal tedavisine giderse eğer kısa bir dolgu işlemi uzun bir kanal tedavisine dönüşebilir.

Dişinize kanal tedavisi yapıldı ise;
Diş canlılığını yitirdiği için kırılma olaylarını çok görüyoruz. Yine dediğim gibi dolgusunun yapılması için doktora başvurun aksi halde kırığın boyutu artacaktır ve çekime kadar gidebilir.