Salay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10 da banlanma sebepleri benim bildiğim kadarı ile sadecehosting de yaşanan enerji probleminde disk arızasının tamir edilemez halde olmasından kaynaklı , dış lokasyona aldıkları yedeklerinde eski olması diye biliyorum. Neredeyse o dönemde de konuyu takip etmiştim bütün müşterilerin sorunlarını çözdüler diye biliyorum. tek tük kalan problem kaldı. Her ne kadar yedek sorumlulukları olmasada kaliteli bir hizmet adına elbette durumda müşteri de haklı , kendileri de datacenter'a karşı haklılar diye bu böyle sürer gider. Ancak iade vs ile her müşteri sorunu çözülemiyor bizim hakkımızda 2 yukarıda bir şikayet var müşteri nuh diyor peygamber demiyor , gerçekten bir veri kaybı yaşanmış olsaydı bu durum ne olacaktı ? belki biz de banlanırdık. O yüzden burada cevap hakkını kullanamadıkları için çok sert konusmamak gerekir diye düşünüyorum. En nihayetinde geçici bir problem vardır çözülecektir bence

olaya tarafsız bakıyorum .

bahsedilen konuya başka firmalarda yorum yazdığı için benim yorum yazmamın sorun olmayacaktır

Bahsedilen firma zamanında r10 kampanya üstüne kampanya yapan vede tanınan bir firma r10 da yaptıkları kampanyalar sayesinde sanki r10 da da bir şube yaptık artık bize r10 dan da ulaşabilirsiniz, pmleriniz vede konularınız itina ile cevaplandırılır iması verilmiş bir firmadır. Kendilerini öyle tanıttılar.

Tabikide her firmada sorunlar olur bu platformda ulaşılamaz ama firmanın web sitesinde destek talebi açılıyorsa 1 aydan beri cevap verilmiyorsa , bana göre zaten olan biten ortadadır!

sorun var ise müşterilere bildirilir çözümlenir. Buradaki herkez hatta firmalarda dahil empati yaparlarsa büyük bir sorun oldugu zaman bile 1 dakikayı ayırarak müşterinize telefon açmanın sms atmanın yada pm atmanın bir zaman kaybı olmadığını görürüz.

burda bazı firmalar tabikide haklı olarak meslektaşlarını koruma içgüdüsü ile yorum yazıyorlar. Ama Allah var 1 aydan beridir müşterilerine cevap vermeyen bilgilendirmeyen firma hakkında olumsuz düşünmemek olurmu ?

Bir sorun varki böyle şeyler oluyor.

Bu yorumumu okuyan herkes olayların hep olumsuz tarafını yazdığımı düşünebilir ama tarafsız düşünürseniz bütün doğruları görürsünüz

saygılarımla