hocam şimdi onaylı adsense hesabım var ama reklam yayınladığım herhangi bir site yok.
Şimdi ben bu adsense hesabında program indirme sitemi ekleyebilme sansım hiç yokmu
artı programların indirme adreslerini kaynak adres olarak göstermem daha mı iyi olur.
Onaylı adsense hesabınız varsa sorun yok. Bende bu şekilde kullanıyorum zaten. Reklamlarınızı program sitesinde yayınlatabilirsiniz. Ama tık ücretleri çok düşük oluyor ayrıca sayfa gösterim oranınızda 2 gibi birşey. Yani çok düşük. Bunun için çok iyi bir reklam yerleşimi yapmalısınız. Yoksa emeğinize değmiyor. Yada uzun soluklu yıllar geçmesi ve bu süreçte tamamen özgün tanıtımlar yapmanız gerekli.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:22:34 -->-> Daha önceki mesaj 11:20:30 --
Hatta şöyle söyleyeyim. Tamindirde olmayan bir uygulamayı kendi siteme ekledim. İlk sıra google play sonra resmi site sonra benim 3 ayrı konum vardı. Güzelde hit aldım ordan. Benden 2 ay sonra tamindir ve gezginler ekledi. onların 4-5 konusu benim önüme direk geçti. Ben 2 sayfalara indim. Haliyle %85 hit kaybı yaşadım tek konuda..