merhaba arkadaşlar öncelikle bu güncellemeden başı en çok ağıryanlardan birisiyim ve bir kaç şey paylaşmak istiyorum. sitem güncellemeden önce manuel spam da idi kendi başıma yaptıgım için bi kac calısma sonrası temizleye bildim ve manuel spam temizlendi mesajı gelince cok sevındım hemen wp tooldan kontrol ettim ve temizlenmişti.

Gelelim güncellenme sonrasın da tanıtım yazısı aldıgım 2 Prleri 4ve5 olan sektörümle alakalı siteler sürekli calsıtıgım sıtelerdı haftada bı alırdım ve guncelleme sonrası asırı bı hıt kaybım oldu manuel spamda ıken %50 ınen hıtım tam artmaya baslamıştı ki güncelleme geldi düştü de düştü nedir diye arastırken link:www.siteadı.com bakınca bir de ne gorum o Pr 4 ve 5 aldıgım sıtelerden 4 adet hacklink gozukuor ve hitim %80 inmiş durumda moral ise alt üst

bu iki siteyi de domaın olarak direk engelledim ve bildirdim bu hatayı baska turlu nasıl temızlıcemvarsa bılgısı olan ucretını verrım hıc sorun deıl sıtem oldu resmen bu sıteye emegım ve guvenım cok fazla

Güncellemeden önce siteden tek yaptıgı 3 link satıstım güncelleme sonrası hepsi kalktı sitem full + full özgündür