surikata adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güncelleme yaptım anasayfa 503 hatası veriyor diğer sayfalarda sorun yok ne yapmak gerekiyor
Eklentiyi silip tekrar yükler misin?

ckuforum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eklenti hakkında bazı önerilerde bulunacağım karşılaştırma yaparak,

şuan da hyper cache eklentisi kullanıyorum, bu eklentinin sizin eklentinizden bir kaç farkı var.

1. farkı hem mobil olarak hemde dekstop olarak 2 ayrı cache işlemi yapmaktadır. Ayrıca eklenti içerisinde mobil kullanıcılar için farklı tema seçimi bize sunmaktadır. Mobil kullanıcılar için ayrı veya dekstop kullanıcılarına ayrı bir şekilde siteyi sunmaktadır. Eğer temamız responsive olsa bile yinede ayrı ayrı cache yaparak temada herhangi bir bozulma medyan vermiyor. Eklentinin 2,3 sürüm öncesinde mobil olarak cache yaptığı sayfalar bazen desktoptaki kullanıcılara yansıyor olabilirdi. Ama son güncelleme ile birlikte bu sorunu ortadan kaldırdılar.

2. farkı ise şayet sunucunun sql'i çökerse bu eklenti cache aldığı sayfaları göstermeye devam ediyor. Wordpress için paralı satılan cache eklentilerinin yaptığını yapabiliyor. Test etmek isterseniz wp-configde mysql bilgilerini değiştirip görebilirsiniz.

Bu 2 özelliği entegre ederseniz çok daha başarılı bir eklenti olacağı düşüncesindeyim. Bu sayede sizin eklentinizi kullanmayı tercih ederim.
1. Ben de bu özelliği paralı sürümde yayınlayacağım.
2. Cache'in amacı zaten php ve mysql'i deverecen çıkartmaktır. Bütün cache eklentileri mysql'in çökmesi halinde çalışmaya devam eder.