neto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kız arkadaş edinin, hayatınız büyük mana da değişir. Çok etkisi oluyor.
Nasıl yapacaz yav

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:20:08 -->-> Daha önceki mesaj 18:12:24 --

cepoyunz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hep aynı şeyler yapmak hayatta mutsuz olmamıza neden oluyor.
Bende farklı şeyler yapmak istiyorum . Ancak farklılık olarak yaptığım tek şey işe yada üniversiteye farklı yoldan gitmek. Durum bu kadar vahim.
Kendimize yaşamıyoruz ne yazık ki

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:22:43 -->-> Daha önceki mesaj 18:20:08 --

ugur_kaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
biz insanoğlu hep bir doyumsuzdur aslında hep bir fazlasını ister önce güzel bir iş bulayım dersiniz iş bulursunuz sonra iyi bir maaş iyi bir maaş elde edersiniz ama gözümüz hep yüksektedir. Müdür olayım daha fazla kazanayım müdür olursunuz ama yine her zaman ki gibi kısa mutluluklar yaşarsınız biz asla yetinmeyi bilmiyoruz çünkü. Aslında yaşadığımız için şükür etmeliyiz rahatça yiyip içebildiğimiz için şükür edip yetinmeliyiz ama hep bir fazlasını istiyoruz. Şuan o özendiğimiz rahat para yada rahat şöhret olan kişilerin bile mutsuzluğu var kime sorsanız hep bir derdi ve mutsuzluğu vardır aslında ama amaç sadece yetinmek sadece elinde ki olanlarla yetinebilmek bende önceden bu şekilde düşünüyordum ama sonra rahatsızlığım çıktı ve ömür boyu süren bir rahatsızlığım var. artık daha farklı düşünüyorum şükür diyorum hep daha kötüsü olabilirdi yatalak olabilirdim yada ölebilirdim diye bende hep bir para hırsı vardı gözümde sonra düşündüm ki her şey para demek değilmiş sadece mutlu olabileceğimiz şeyleri yapmak parasız da mutlu olunabiliyor sadece sevdiklerinize zaman ayırın ve küçük şeyler sizi mutlu etmezken aslında baktığımızda çoğu kimsenin isteyipde ulaşamadığı şeyler olabiliyor...
İşiniz ne kadar rahatsa ailenize o kadar fazla vakit ayırabilirsiniz yoksa çalışmaktan evinize vakit ayıramazsınız.