Düşünce güzel evet ama hep art niyetli insanlar olacağına eminim. Katılımda adam gidip paravan hesap açıp gelecektir. Ne kadarda gerçek olsa da kendi kullandığı g+ yı katmayan kişiler çoklukla olacaktır. Aynı addmefast taki gibi. Bunun önüne geçilirse bende seve seve katılırım.
katılan arkadaşlardan bazı bilgiler alıyorum. bu bilgilerden biride hangi hesapla sayfaları takip edecekleri bilgisi. normalde google+ yı aktif bir şekilde kullananlar pek yok zaten. ama hesaplarına bakıyorum yinede. aktif bir hesapmı diye. diyelimki adam bana ilerde takip ettim demesine rağmen sayfayı takip etmiyor. bu durumda adamı sistemden atarım. hatta çok uyuz olduysam, herkese mesaj atıp takip etmeyi bırakın diyebilirim. google+ beğeni ne kadar önemli tartışalabilir ama biranda çok sayıda kişinin takip etmeyi bırakması daha dezavantajlı bir durum oluşturur mutlaka.
yinede her şeyin önüne tam olarak geçmem mümkün değil. tam tamına kontrol etmem mümkün değil. mutlaka bazı aksilikler olacaktır. ancak çok yararlı bir sistem olacağını düşünüyorum. düşünsenize 1000 gerçek kişi var. mesaj atıyorum şu konuya google+ yapıyoruz diye. en beğenilen konularda çıkartıyoruz. kişilerden görüp beğenip paylaşanlar çıkıyor falan filan çok değerli bir şey bu. en olmadı herkese takip başına 0,05 tl diyorum. sadece kazanç sağlamak içinde katılabiliyorsunuz. yapacağınız tek şey sadece vereceğim linke tıklayıp takip et demek. o da birkaç saniyenizi alıyor. daha ne yapayım