Merhaba beyler,

Öylesine saçma sapan bi durumla karşı karşıyayım anlatamam.
Olay şu; yaklaşık 1 - 1 buçuk ay evvel kapıya gelen pazarlamacılardan teki, bize gelmiş annem almış içeri, anneme tanıtımı yapan kız yok şöyle böyle, ballandırmış, bombalamışta bombalamış yok şöyle böyle cihazımız felan, (bu sırada ben uyuyorum içerde malum vardiyalı çalışan olduğumdan gündüz vakti uyuyordum, geceden çıkmıştım o gün )neyse kız demiş anneme şimdilik para almıyoruz, deneyin grün beğenirseniz 3 taksite alırsınız 10 gün sonra geleceğim felan annemde tamam demiş. (bu sırada uyuyor olduğum için hayal meyal farkediyorum pazarlamacı geldiğini, sakın almamasını derhal evden def etmesini altını çizerek söylemiştim! anneme ama nerde dinleyen ...)

Bu arada cihaz şöyle saçma sapan birşey 10 liraya tahtakalede bolca bulabileceğiniz birşey;
http://www.masajaletleri.com/wp-cont...asaj-Aleti.jpg

Neyse annem bi şekilde tamam demiş, ama adını ve soyismini bilerek yanlış vermiş dolandırılma vs olmaısn diye, ne bi yere imza atmış nede nüfus cüzdanı vs var yani hiç birşekilde bunu aldığımıza dair bi belge vs birşey yok yada yasal herhangi bir sözleşme.

Neyse aradan 10 gün geçti gelen giden yok, numaralarını arıyoruz açan yok felan derken aradan 1 buçuk ay geçiyor.

Bugün ne gelse beğenirsiniz!! nevrim dönddü resmen ya, tepem attı!!
Saçma sapan sanki fotokopiyle çoğaltılmış bir kağıt işte üzerinde annemin sahte verdiği isim soyisme dair haciz belgesi. İşte cihazı aldınız geri iadeniz olmadı en geç 10 gün içerisinde, 300 tl ödemeniz gerekecektir aksi takdirde faizli olarak 600 lira ödemeniz olacak aksi takdirde haciz bilmemne yazmışlar.

Numaralarını tekrar aradık bu sefer çıktı ilk başta aslan gibi telefonu açan adam hakaret ve tehditlerimden sonra "sakin olurmusunuz beyefendi" şeklinde kediye döndü.

Ben 300 lirasına 600 lirasına ona buna takmıyorum ortadaki dolandırıcılığa yoğun bi şekilde deli oldum! Yahu gerek ben gerekse ailem bunca yaşamımız boyunca tek bir Allahın kuluna 1 tl borç yapmamış insanlarız, tam tersine yeri geldiğinde borç vermiş geri istememiş insanlarız. Çok zoruma gitti gerçekten bu mesele.

Şimdi sizce ne yapmalıyım ? Parayı ödeyip Allahamı havale edeyim, direk basayımmı ofislerini (yerlerini buldum), yoksa polise felanmı gideyim akıl verin Allah rızası için ?

(Bu arada kuzenim Avukat, hemde tarkanın avukatı şu sanatçı olan, ama ciğeri 5 para etmez bi insandır, o beni tanımadığı gibi bende onu tanımam o yüzden minnet etmedim ona, ilk sizlere danışmak istedim)

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim, uzun oldu biliyorum ama, ne bileyim kusura bakmayın ...