NeDLaND adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diğer konunuz neden silindi anlamadım oraya yaptığım alışverişten memnuniyetsizliğimi belirten bir yazı yazacaktım buraya yazayım hazır görmüşken.

Birçok kitap sitesinden alışveriş yapmış birisi olarak belki birşeyleri düzeltirsiniz biraz ders alırsınız diye birkaç şey yazmak istiyorum(arkadaşın konusunu kirletmek gibi bir niyetim yok sonuçta mağdur edilmedim)

-Bu siteden bir KPSS Mega Set sipariş verdim vermeden öncede arkadaşa mesaj attım siparişi hemen kargolayabilirmisiniz diye memnun kalırsam arkadaşlara da alacağım diye siz siparişi verin ben elimden geleni yaparım dedi. Cuma akşamı sipariş geçtim cumartesi arandım ellerinde olmadığını tedarik edemediklerini söylediler paranızı iade edelimmi diye sordular bende edebilirsiniz dedim. (Piyasada basımı devam eden bir ürün nasıl olmaz veya arkadaşın ellerinde varmış gibi konuşup siz siparişi verin demesine takılmadım fazla). Neyse para beklemeye başladım p.tesi öğlen aradılar hesap numarası istediler bende ödeme yaptığım hesaba iade edin dedim telefondaki arkadaş siz hesap numaranızı yollarsanız yine daha iyi olur dediği aradığı numaraya mesaj atıp verdim. Neyse o gün para gelmedi doğal olarak yeni bir site olduğu için ben güvensiz yaklaştığım için sinirlenip salı günü bu arkadaşa forumdan mesaj attım sitemli bir şekilde neden oyalıyorsunuz bu kadar bir havale yapmak için arkadaş sağolsun cevap yazmaya bile tenezzül etmedi "al paranı defol der gibi" akşam paramı yollamışlar (85.21 di aldığım kitap 85 tl yollanmış 21 kuruşa takılmadım komik bir rakam zaten ama kurumsal bir site aldğının verdiğinin hesabını iyi yapmalı)

Diğer eleştirilerime gelince;
- Sipariş verildiğinde veya iptal edildiğinde mailime herhangi bir bilgilendirme maili gelmedi veya siparişim iptal olduğunda paramın nere gittiğinde dair sitede bir bilgi yok bu garip açıkcası.
- Yeni bir sitesiniz sonuçta kitap tedariki konusunda biraz daha dikkatli olmanızı beklerdim.
- Sitede kredi kartıyla ödeme mevcut değil (paypal kullanmıyorum)
- Kitaplarla ilgili içerik eksikleri mevcut sitede daha açıklayıcı ve bilgi verici olmanız gerekir.
- Herşeyden önce burada insanlar size karşı biraz sinirlide olsa mesaj yazdıklarıda (hakaret etmedikleri sürece) karşınızdaki insanı kaale aldığınızı hissetirecek bir cevap yazmanız gerekir.

Sonuç olarak web üzerinden satış yapacak bir sitenin elinde bulundurması gereken materyalleri göremedim sizde. Piyasa sanalpazar,forumlar gibi yerlerden ürün satanlardan bir artınız olması gerektiği düşüncesindeyim normal bir şekilde buradan kitap satsanızda olurmuş.
Merhaba ; Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederiz. Kitap baskısı durdurulduğu için tedarik edemedik. Mail gelmeme konusu da mail sunucusu hatasından olmuş sanırım kontrol edeceğiz. Muhasebeci ödemenizden kuruş kestirdiğini bildirdiğinde gerçekten sinirimi ona yansıttım. Dışarıda olduğum için mesajınıza cevap vermedim. Kredi kartı ise payu ile anlaşma aşamasındayız belgelerimizi gönderdik cevap bekliyoruz. İçerik de ise 4-5 sayfa kitabın içinden koyuyoruz biraz acele etmişiz sanırım yayına girmek için özür diliyorum sizden.