Selam arkadaşlar hayırlı işler diliyorum. Dün bir arkadaşımı aradılar. Sağlık poliçesi ile ilgili bir firma imiş. Geçtiğimiz sene söz verdiniz telefon ile teyit aldık 1 sene boyunca ücretsiz sigortadan yararlandınız diyorlar. Şimdi 2. sene ödeme yapmanız gerekli ve ödemenizi yapmadınız diyorlar 359 kredi kartı ile ödeyin yada hakkınızda yasal işlem başlatılacak dosya takibe alınacak ve tutar o zaman 1649 tl olacaktır diyor. Dedim geçen senenin ses kaydını dinletin ödeme yapmadan dinletemeyiz diyorlar. Size fatura vs göndereceğiz. Dilerseniz sahtekar olduğumuzu düşünüyorsanız eğer diyorlar ödeme yaptıktan sonra ekstrenizde görünen bilgilerden ve size göndereceğimiz faturadan bize dava açabilirsiniz diyorlar. Numarayı netde sorgulattım birisi telefonuna DOLANDIRICI Diye kayıt etmişler acaba 1649 tl olur mu borcum eğer bugün gün içerisinde ödemezsem dosya takibe alınacak ne yapmam gerekli acaba ? Kredi kartımda limit olmadığı için bana eft yapmamı söyledikler.
telefon numarası ise : 0216 223 0427 acil cevap bekliyorum
İnanmayın kesinlikle, zaten telefon konuşmaları imza yerine geçmez diye biliyorum. Ve kanıt sunmamışlar, öyle bir şey varsa adrese belgeleri yollarlardı.
Burada arananlar bilgi vermişler.
http://www.suatsaygin.net/yeni-bir-d...cilik-yontemi/
Az önce numarayı aradım ses kaydı dinletip daha sonra kapatıyorlar, *********** oldukları buradan belli zaten kesinlikle irtibat kurulmuyor.