Arkadaşlar rasladığım bir konudan bahsedeceğim. Cointellect'in vadettiği kadar Dogecoin'i kazabilecek ve dağıtabilecek bir yapıda olmadığını düşünenler var. Size Cointellect'in tek çalışma şeklinin Dogecoin kazmak olmadığını çok rahat söyleyebilirim.

Şirketin düşündüğümüzden çok daha fazla gelir ve gider modeli vardır. Kazılan Dogecoin'lerin dışında piyasada döndürdükleri Dogecoin'i de düşünün. Bitcoin ile ödeme aldıklarına göre Bitcoin'i de piyasada kullandıkları çok açık. Yani aynı sizler bizler gibi coinleri piyasa sürüp, kullanıp, alım satım yapıp ekstra gelir veya ekstra coin elde edebiliyorlar. Rekabetin sağlam olduğu bu piyasa ortamında rakamsal olarak çok daha iyi oldukları bariz.

Benzer bir örnek olması açısından bankaları düşünebiliriz. Bankalar da müşterilerin yatırdığı paraları kendi yöntemleri ile piyasada kullanıp değerlendirip kazanç elde edip sirkülasyonu sağlayarak varlıklarını sürdürüyorlar.

Özet olarak "Cointellect'in sadece Dogecoin kazarak bu kazançları sağlaması zor" diyen arkadaşlar, bu yöntemleri de göz önünde bulundurmalı.

Herkese iyi kazançlar.