Öncelikle Selamun Aleykum..
Backorder değil direkt olarak "Düşmüş" ve satışa çıkarılarak başka yabancı bir firma tarafından alınan domain'imi geri almak istiyorum. Fakat bu domainimi alanlar domain simsarları oldukları için öğrendiğim kadarıyla ellerinde 9400'den fazla domain bulunuyormuş, bunun yanı sıra benim çöp değerindeki ne keyword ne de bir işe yaramayacak domain'imide yanlışlıkla alarak domain filosuna katmış olan bu şirketle iletişime geçecek ve domainimi teklif usulü sayesinde geri alabilecek kişiye 100TL direkt olarak ödeme geçeceğim.
Bu işi en kısa zamanda halledebilirim ve domaininizi geri size ulaştırabilirim diyen arkadaşlar öncelik gösterirse sevinirim. Domain Godaddy'de barınmaktadır.
Maddi değerini geçtim bu site ile ilgili ileriye dönük hayallerimin bulunmasından dolayı kaybetmek istemiyorum. Dediğim gibi başkasının elinde hiçbir değeri olmayan bir domaindir ve ciddi anlamda alan firma tarafındada iş yapmayacaktır.
Tek istediğim içerikleri geri girebilmek için alan adını satın almamdır. Bu yüzden; Yok domain gerçek anlamda değer taşıyor veya maddi değeri yüksek bir domain olacağı için geri alamam gibi endişelere kapılmayın rahat bir şekilde alma şansınız olacaktır, benim bu konuda ki sıkıntım domain konusunda pek bilgimin olmamasıdır.
Yeter ki domain elime ulaşsın bu benim için yeterli olacaktır. Bu konuda bilgili arkadaşların konuya dahil olarak bana ne kadar yeterli bilgiye sahip olduklarını kanıtlamalarını istiyorum. Saygılar..