Çok fakir bir adam yaşarmış, o kadar fakirmiş ki, adam yiyecek ekmeği bulamazmış, her gün dua edermiş geçim sıkıntısını aşabilmek için, derken bir gün pazara gitmiş ve her gün yumurta ihtiyacını karşılaması için bir tavuk almaya karar vermiş, böylece her gün bir yumurta ile yemek ihtiyacını karşılayacakmış, tavuğu alıp eve gelmiş, ertesi gün bir de bakmış ki tavuk altın bir yumurta vermiş, adam şaşırmış tabi ki, önce inanamamış sonra ise sevinçten havalara uçmuş, tavuk mucizevi bir şekilde her gün altın yumurtlamaya devam etmiş, adam o kadar zengin olmuş ki, hayal edemeyeceği kadar bir servete sahip olmuş, artık o kadar hırslanmış ki gözü hiç bir şey görmez olmuş, daha fazla servet istemiş ve sonunda altın yumurtlayan tavuğu keserse altınların hepsine sahip olacağı yanılgısına varmış, derken adam altınların hepsini tek seferde alabilmek için tavuğu kesmiş ve karşısında sadece tavuğun iç organları olduğunu görmüş, altın yumurta filan yokmuş, böylece adamın elindeki altın yumurtlayan tavuk adamın hırsı yüzünden yok olup gitmiş, sonrası malum, adam tekrar fakirleşmiş ve eski yaşantısından daha kötü durumlara gelmiş....

Kıssadan hisse, hikayeden çıkarılacak ders:

1- Elimizde bir altın yumurtlayan tavuk var, ufak ufak geliyorsa fazla kurcalamayın...

Çıkarılacak ders 2

Özgün video yapıp sürekli ve sorunsuz bir kazanç elde etmek varken, hile ile iş yapıp her gün banlanma korkusu ile yaşamak niye, başkasının hakkına girmek te cabası...

Sonuç olarak, Hile ile iş gören mihnet ile can verir, namusuna hürmet eden nesline şeref verir...

İki cihan güneşi peygamber efendimiz ne güzel söylemiş,

Kendinize yapılmasını istemediğinizi, başkasına yapmayın...
(Siz videonuzun başkası tarafından kullanılmasını istermisiniz?)

Ortada emek var diyen arkadaşlara sesleniyorum,
Verilen emek faydalı bir şey gibi görünse de, hırsızın balkondan çıkıp eve girmesini ve onca zorluktan çıkarak evi soymayı başarabilmesini tebrik etmemiz doğru olmaz... (Kimseye hırsız demiyorum sadece bir örnek verdim)

İşin özü özgün yapın hem herkes faydalansın, hem de para kazanın....