Yanlış anladığımdan değil bende çok bildiğimden değil dediğin gibi fikir alışverişi dediğiniz gibi ziyaretçi googlede en güzel abiye kıyafetler kelimesini aradı ve Google içinde abiye kıyafetler kelimesi geçtiğinden 1.sıradaki sitenin konu başlığı abiye kıyafetler olsun bizim sitede Bildiginiz abiye kıyafetleri unutun başlığını altında 5.sırada gösterdi diyelim
Ziyaretçi Acaba 1.sıradakimi yada 5.sıradaki konu başlığı dikkat çeker içeriğe bakar
Bahsetmiş oldugunuz uygulamayı ben genel sitemde yapıyorum genel sitelerde bu çok işe yarıyor şöyle ki.
Örnek:
Vites nasıl degiştirilir konumuz olsun ben bu konunun başlıgını şöyle yapıyorum.
En başa ziyaretçinin ilgisini çekecek şekilde birşeyler yazıyorum mesela şöyle
En kolay yöntem vites nasıl degiştirilir (Gibi)
Başlıgın içerisinde vites nasıl degiştirilir geçiyor sitem de saglam zemine oturmuş bir site ise kısa bir sürede 1. sayfaya yerleşiyor bu sayede o an 1. sırada olan site ile yarışa giriyorum bir zaman sonra 1. lige yerleşiyorum vites nasıl degiştirilir ile google,da arama yapın binlerce sonuç bulursunuz ama siteniz saglam ise kısa sürede 1. sayfaya yerleşir vites nasıl degiştirilir araması yapan kişi açmış oldugunuz konu 1. sayfada ise mutlaka sizin sitenize girer.
Yani diyecegim atacagınız başlık digerlerinden farklı olsun ben hiçbir zaman tek bir hedefe odaklanan site açmadım açmamda sürekli genel site açarım genel sitelerde hit çok olur ama kazanç azdır lakin 5 tane genel siteniz varsa kazancınız yüksek olur.