evileye98 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tür olayı hiç yakıştıramadım, Amerika sütten çıkmış ak kaşık değildir pisliktir fakat sadece bankamatikten para çekmekte olan birinede bu yapılamaz.Ha kötü bir emeli vardır anlarsın vurursun Alnının çatından.Burada adam sadece para çekiyor asker olarak karaya ayak basmadı elinde silahı yok.

Üzüldüm ve utandım ülkem adına, bunların ağzına malzeme verdik.Böyle olmamalıydı, son nokta olarak bana çok kızacağınızı bilsemde şunu sormak istiyorum;Dinimizde böyle birşey yapmak var mı ? Bir müslümanın durup dururken saldırgan tutum sergilemesi var mı dinimizde? Benim bildiğim yok bu eylemi yapanlar bunu dikkate almayabilirler(dini yargılarınada karışamam) fakat ben dikkate alarak bu yapılan eylemi hiç bir şekilde onaylamıyorum.Yazık vallahi yazık.
+1

Ülkemi,bayrağımı,milletimi çok seven biri olarak bende bunu hiç doğru bulmadım.Hatta Amerikan askeri bile olsa içim acıdı bir an öyle korkulu ifadelerine.Ben orada olsam sözlü eylemimi yapar Allah'ınızdan bulun deyip giderdim.

Atatürk'ün adına bir şey yapmak istiyorsanız okuyun,öğrenin,bir şeyler geliştirin yapın.Toplanıp adam döverek ancak Atatürk'e saygısızlık yapmış olursunuz.