12 yıldır godaddy ile çalışıyorum. böyle bir durum ile karşılaşmadım. seo olayına kandık yaptık bir yanlış.
bu arkadaşlarla nisan 2014'ten bu yana çalışıyoruz şimdiye kadar tek bir fatura'yı o da eposta üzerinden gönderdiler. posta ile gönderin veya kargolayın ben ödeyeyim teklifimi bile yerine getirmediler.
şifreleri sıfırlama, ticketlara cevap vermeme, birkaç saatlik server down olaylarına hiç girmiyorum. ama illaki bunları da savunan yandaş arkadaşlar çıkacaktır.
too many connections hatasını ilk kez almıyorum. ilkinde ilgileneceklerini söyleyip düzelttiler. sorun scriptte deyince ona göre cevap verdim ben de.
adam gibi muamaleye adam gibi mukabele ettik, ediyoruz da.
başka yere taşı kardeşim lafını duymak için 7/24 ulaşsam ne olur ulaşmasam ne olur.
uzun süredir çalıştığım bir yer şimdi 4x4 biyer desem buna kendimde inanmam öle biyer dünyada zaten yoktur. İllaki sorunlar olacaktır önemli olan çözülmesi ve ne kadar sürede çözüldüğüdür. Gelelim kardeşim senin durumuna bizim insanımız bişey aldığında karşı tarafı kölesi sanıyor heralde karşıdaki insana tepki veriyor o bişey dedimi suç oluyor.
250 online ile hata almadın die bu hiç girişi olmayan bi sitede hata almayacağın anlamına gelmez.
Adamdan yardım istemişsin bide tutmuş dünkü çocuk değilim demişsin tepki vardır anlaşılır, tepki vardır hadi kardeşim biz seninle uğraşamayız der gönderirler.
Biraz kendinde sorun aramalısın bende çalışıyorum sorunlar yasadıgım zamanlar var ama söylüyorum çözülüyor bana veya bir başkasına özel muamele yapılmadığına göre demekki hizmetleri iyi heleki 7/24 ulaşabilmek en baba özelliği yanlış anlaşılmamak dileğiyle
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:53:12 -->-> Daha önceki mesaj 13:22:10 --
hocam ben de buna şaşırıyorum. bir önceki mesajda zikrettiğim sıkıntıların hepsinin sadece benim başıma gelme ihtimali yüzde kaç?
Seo hosting 10 numara firmadir. 3 yildir sikintim olmadi hic. Daha önce çok firma değiştirdim sondurak SeoHosting ve netinternet
o konuyu hatırlıyorum sanırım.
ben de bu arkadaşlardan hosting almadan önce bu güzel yorumlara kandım.
bu konunun amacı yaşamış olduğum sıkıntıları dile getirmek (kendilerine ticket ile bildirdiğim ve bildirmediğim sıkıntıları) ve diğer arkadaşların tecrübelerini öğrenmekti.
bu kadar sıkıntı yaşadıktan sonra üstüne beni suçlu çıkaracak firmaya özel mesai harcarım.
Benim de kendileri hakkında şikayet konum vardı suçlu ben çıkmıştım. Burada da suçlu sizsiniz siz olacaksınız.