s7e7v7e7n7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Not: Bu mesajı direk olarak alıntı yaptığım kişiye söylemiyorum. Şahsi algılanmasın. Şu konuya mesaj yazdıktan sonra ardı arkası kesilmeyen "hocam sektör neydi?" sorusu soran arkadaşlar sayesinde yazdım. Bu alıntı da tuzu biberi oldu.

Sağlıcakla...
Üstad ben de bu mesajı kendi adıma yazmadım. Allah'a şükür benim gelirim de kazancım da iyi, ele güne muhtaç olmadan yaşayıp gidiyoruz.

Ancak, zaten açık açık kimseden sektörünü ya da sitesini söylemesini hiç kimse istemez ki? Siz buraya site adresinizi yazsanız emin olun adresi kaldırın diye size uyarı yapan bir çok arkadaş görürsünüz.

Bir sektör belirlemek ya da güzel bir keyword bulmak sorun değil. Sorun siteyi açıp içerik girdikten sonra yapılması gerekenler. Yani rutin işlemleri yaptığınızda (içerik gir, sosyal medyada paylaş v.s.) hepimiz biliyoruz ki tatmin edici bir hit sağlamak mümkün değil. İnsanların merak ettiği şey İngilizce sitelere hit sağlama meselesi.

Şahsen ben 2 kez bu İngilizce site meselesine girmek istedim ama çok ciddi bir teşebbüsüm de olmadı. Deneme çalışması seviyesinde kaldı bu girişimler. Açıkçası bana çok da cazip gelmedi. Ama işte ne olursa olsun ben dahil herkes merak ediyor. Çünkü İngilizce site sahipleri nedense öyle ballandıra ballandıra anlatıyorlar ki, dışarıdan bakınca her şey sanki güllük gülistanlık gibi görünüyor.

Ben yukarıdaki sözlerinizi üzerime alınmadım. Siz de bunları üzerinize alınmayın lütfen. Genel olarak konuşuyorum.