Boteks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum merhaba.Bende punto evo kullanıcısıyım öncelikle punto almakla çok iyi ediyorsun pişman olmazsın.Bende senin gibi çok araştırdım ilk başlarda ve hasarsız aldım.Yaklaşık 15gün önce bir trafik kazası geçirdim.Parçaların maliyeti 2.5bin iken servis 10binlik fatura kesti Eğer alacağın araç yetkili serviste yapılmışsa 1'e 5 , 5'e 10 koyuyorlar.Ayrıca 800 tl hasar kaydı hiçbirşey değil benim 2 far 1000 tl italyan olduğu için.Zaten experede sokucakmışsın bir kusuru varsa söyler zaten.30 araca bakmanıda taktir ettim doğrusu , ben aracı gördüm gittim aldım Araba işi biraz şans işidir eğer araba içine siniyorsa bekleme derim
Yorumunuz için çok teşekkürler, aralıksız 2 saattir şu hasar kayıtlarıyla ilgili forumlara bakıyorum dediğiniz gibi düşük meblağlı hasar kayıtları pek problem yaratmıyormuş. Kısmetse yarın içime sinen arabaya bi bakmaya gideceğim

Hardaman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1.5 yıldır punto evo kullanıyorum. yakıt olarak çok iyi. kalite olarak beklentimin üzerinde çıktı. alırken çok tereddüt ettim ama aldıktan sonra doğru karar olduğunu anladım. benimde bagaj kapağında bir çökme oluşmuş ayrıca ufak tefek 2 tane daha o tarz boya vs var. 3000 TL kadar bir hasar kaydı var. 28.5'e almıştım 1.5 yıl sonrasında 33 teklif eden oldu. Ben değer kaybetmesini beklerken değer yükseldi. Tabi sıfır otolarda vergi artışı vs etkili oldu biraz... Punto iyidir

Edit:

Puntoların 2006 ve altı üretimlerinde city mod direksiyon arızası çok fazla görülüyormuş. Bunu dikkate almanı öneririm hocam. Google'da araştırırsan bu konuyla ilgili kaza anlatanlar, çok ciddi problem yaşayanlar var.
Puntoları çok araştırdım hocam, şuan spor tarzda olupta bu kadar özelliği olan bu fiyata araba bulmak çok zor. Ben 1.4 Fire Dynamic modeline bakıyorum, Fire Active modelleri genelde klima ve track cd çalan teypten ibaretler. 2008 Model Fire Dynamic buldum, çokta hoşuma gitti hem performans hemde yakıt tüketimi açısından baya ekonomik bir araçmış. Umarım yakında kavuruşum, son gülerde puntoyla yatıp kalkıyorum yoksa