Senin babanın 2 sene çalışıp kazandığı parayı,üzerinde 2 gün uğraşıp sattığım projelerle kazanıyorum. Ne yazık ki kendimi çok geliştirdim ve meyvelerini daha 22 yaşında toplamaya başladım. Ama öyle konuşarak değil,gerçekten kendimi geliştirerek kazandım. Sen hayatında , seni ileride kurtaracak ne yaptın ? Yada az para kazandığını iddia edenler ne yaptıda fazla istiyor ? Kusura bakmayın ben acıma duygusu olmayan biriyim,hırslı biriyim. Kim ne kazanıyorsa onu hakettiği içindir. Burada işçiyi ezmiyorum,savcıyı yükseltmiyorum. İşçi o kadar kazanıyorsa onu haketmiştir helal olsun. Savcı şu kadar kazanıyorsa o kadarını haketmiştir helal olsun. Sen sen ol da başkasının cebine girene değil,kendi cebine girene bak. Az geliyorsa uğraş daha iyisi için,yetiyorsa şükret kazandığın için
Trilyonda kazansanız mantıksız konuşuyorsunuz.Rahat denilen,konforlu denilen mesleklerin rahatlığı,yüksek imkanları çoğu kişi yapamadığından,o bölümü kazanamadığından o konumda.Bugün herkes bilgisayar mühendisliğini kazanabilecek akademik bilgiye sahip olsa işe alımlarda bilgisayar mühendisi diplomasının hiç bir önemi kalmaz.Yüksek lisans ve doktora isterler bu sefer.
Gündelik hayatta ticari atılımlarınız ile kazandığınız başarıları herkesin kurumlar aracılığı ile yapabileceği bir şeymiş gibi anlatmazsanız sevinirim.Zira ilk mesajınızı okuyan bilgisayar mühendisliğini başarı ile bitiren herkesin 4-5 bin lira maaş ile günde 5-6 saat çalışıp güzel evlerde,iyi bir spor araba ile oturduğunu zannedebilir.Halbuki sizin gibi istisnalar hariç bir birey nominal üniversitelerden mezun olmuşsa eğer ömür boyu 2500-3500 TL arası maaşa kurumlarda çalışır.