hostgator'ı değerlendireceğim.

hocam buradaki durum aynı sunucuda host edilen sağlam ziyaretçili başka bir müşteriye ait sitenin max_user_connection'ı tüketmesinden ibarettir. akşam saatlerinde olan bir durum. 5 ip/site yeri aldım, 4'ünün neredeyse hiç ziyaretçisi yok. arama motorlarını çekecek sayfa adedi de yok (30-40 sayfa ortalama),5. siteyi ilk açtığımda facebook'a reklam vermiştim ve anlık 250 ziyaretçiyi görmüştü. o zaman too many connection vermeyen site 1-2 ziyaretçisi varken veriyorsa sorun vezneyi 20 tane işlemi aynı anda yaparak meşgul eden başka bir müşteridir. o zaman ben de şikayetimi alenen ederim.

SayfaNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
destek hattındaki resimde diyor ki, kodlamayla alakalı olabilir.

hata mesajına bakıyorum, sunucunun /etc/my.cnf 'deki max_user_connection yani host başına ayrılan ve timeout değeri tamamlanana kadar kopmamış bağlantı adedi aşılmış.

yani 3 tane vezne var. sırada 20 kişi var (ki genelde garanti bankası şubelerinde sıkça olur), siz de şube müdürüne "ben bu bankacılığı iyi bilirim" dediğinizde, aranızdaki tüm diyalog "beyefendi halimiz budur, beğenmiyorsanız çekin paranızı, haydi başka bankaya" durumuna dönüştü.

bizim başımıza gelseydi, benzer birşey söylerdik.

"yazılımınız limiti aşıyor. phpmyadmindeki show processes bölümüne bakabilirsiniz. kalan sürenizi iade etmenin dışında bir çözümümüz de maalesef yok. hostgator.com.tr yi öneririz"

daha sert konuşanlara "bizden bu kadar." diyerek sözü keserdik.