Babadan zengin olan niye okusun onu anlamadım? Gider babasının yanında çalışır veya ticarete atılır.
Ekonomik durumu ortalamanın altında olan biri bile okuyabilir. Ama nasıl okur, 4 yıl boyunca devlet yurdunda kalırsın, sigara-içki gibi bütçeyi zorlayan ekstra masraflı şeyler kullanmassın, evden okula okuldan eve gider gelir, okulu bitirirsin. Burs alırsın vs.
Yanlış düşünüyorsun. Sen belli ki kolay yoldan para kazanmanın yollarını arıyorsun ama çalışmayana ekmek yok.
Hocam neden zengin adam okur söyleyeyim.Önceden bende zengin adam hiç bir şey yapmadan oh istediğini yapar diyordum fakat düşünün ki 18-20'li yaşlardasınız ve babanız aşırı zengin.Sürekli gez,gez,yat,iç,ye sıkılırsınız ve çevrenizdeki insanlar hep aynı olur.Sizin gibi çok üst seviyeden varlıklı insanlar ile arkadaşlık edebilirsiniz.Fakat çok üst seviye olmayan bir özel üniversiteye gidersiniz burslusundan,paralısına kadar sizin için bir hobi olur.
Biz kendimize bakalım gerçi boş verelim şimdi varsayımları.Mantıklı bir şekilde refah yaşama yollarını arıyorum.Kolay yoldan para kazanma yolları ile benim amacım farklı.