BAROFF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes şanslı doğmuyor bu ülkede ailesine bakabilmek için okuyamıyan binlerce insan var. Asgari ücretle geçinmeyen bilmez bunları. O yandaş aklınla böyle yorumlar yapmaya devam et çocuk senin gibilerinin kökünü kazıcaz bu ülkeden.
English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsanlar zaten sistemin bozukluğundan yakınıyor.Günde 12 saat çalışıp asgari ücret almak var,bunun yanında doğru düzgün çalışmayıp 3000 lira almak var.Bu mu adalet ? Bu ülkede emeğin karşılığı yok.Arkadaşların dediği gibi herkes senin ya da benim gibi şanslı olmuyor.Okuyacak parası olmayanlar,eğitimini yarıda bırakmak zorunda kalanlar.Bu mu hakettikleri şey.İnsanların ne şartlarda çalıştığını ve o parayla kaç kişiye baktığını düşün biraz o zamanda acıma duygun olacak mı bir bakalım. Sen şimdi sattığın projelerle kazanıyorsun ya ileride ne olacak ? Kazancın daim olacak mı acaba.Kazanamazsan o zamanda ben bunu hakediyorum diyebilecek misin ?
Hocam çok güzel bir şekilde konuşmaya devam edebilirdik ben size siz bana bu konular hakkında bir şeyler katabilirdiniz ama şu üstte ki yorumu şimdi gördüm bu yüzden böyle bir zihniyetin barındığı bu konuya daha fazla yazmayacağım sizinle özelden konuşalım biz,şimdi o arkadaşa cevap verip bırakıyorum.

Herkesten özür dileyerek, @BAROFF; Kocaman bir "HASSS....İİRR L AN ordan sen kimsin de bana senin gibilerin kökünü kazıyacağız diyosun sen kimi neyle tehdit ediyosun kendine gel kendine

Baroff'u gördünüz,kendine göre haklı olduğu konuda bile nasıl kendini küçük düşürmüş. Ona cevap yazmam da ki tek sebep , "senin kökünü kazıyacağım" demesidir. Diğer her türlü görüşüne saygı duyarım,ama Atamın yattığı bu topraklardan beni atmak öyle lafla olmuyor,Türklüğüme söz edemez.