Baris13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin babanın 2 sene çalışıp kazandığı parayı,üzerinde 2 gün uğraşıp sattığım projelerle kazanıyorum. Ne yazık ki kendimi çok geliştirdim ve meyvelerini daha 22 yaşında toplamaya başladım. Ama öyle konuşarak değil,gerçekten kendimi geliştirerek kazandım. Sen hayatında , seni ileride kurtaracak ne yaptın ? Yada az para kazandığını iddia edenler ne yaptıda fazla istiyor ? Kusura bakmayın ben acıma duygusu olmayan biriyim,hırslı biriyim. Kim ne kazanıyorsa onu hakettiği içindir. Burada işçiyi ezmiyorum,savcıyı yükseltmiyorum. İşçi o kadar kazanıyorsa onu haketmiştir helal olsun. Savcı şu kadar kazanıyorsa o kadarını haketmiştir helal olsun. Sen sen ol da başkasının cebine girene değil,kendi cebine girene bak. Az geliyorsa uğraş daha iyisi için,yetiyorsa şükret kazandığın için
İnsanlar zaten sistemin bozukluğundan yakınıyor.Günde 12 saat çalışıp asgari ücret almak var,bunun yanında doğru düzgün çalışmayıp 3000 lira almak var.Bu mu adalet ? Bu ülkede emeğin karşılığı yok.Arkadaşların dediği gibi herkes senin ya da benim gibi şanslı olmuyor.Okuyacak parası olmayanlar,eğitimini yarıda bırakmak zorunda kalanlar.Bu mu hakettikleri şey.İnsanların ne şartlarda çalıştığını ve o parayla kaç kişiye baktığını düşün biraz o zamanda acıma duygun olacak mı bir bakalım. Sen şimdi sattığın projelerle kazanıyorsun ya ileride ne olacak ? Kazancın daim olacak mı acaba.Kazanamazsan o zamanda ben bunu hakediyorum diyebilecek misin ?