S.a. arkadaşlar.
İstanbul Avrupa yakasında saat 18:00'dan sonra çalışabileceğim
home ofis olmayan bir iş arayışındayım. Yaş 22, üni son sınıf öğrencisiyim. Sabit zamanlı bir işte çalışıyorum hali hazırda. Haftanın 3-4 gününü bu şekilde değerlendireyim istiyorum.
Yapabileceklerim
- Editörlük yapabilirim. Forumdan bir çok arkadaşa/siteye makale yazarlığı ve editörlük yaptım.
- WordPress ve Joomla gibi hazır kaynak CMS'leri iyi kullanırım. Themeforest'tan aldığınız bir temayı Türkçeye çevirir, isteğinize uygun bir şekilde düzenleyebilirim. Footer/header'a müdahale edecek kadar ufak ve basit yazılımsal dokunuşlar da yapabilirim.
- İşimi görecek kadar Photoshop biliyorum. Kesme biçme küçültmeyle kısıtlı değil tabii, ufak tefek banner/broşür vb. hazırlayabilirim.
- Bir turistle konuşacak kadar İngilizce bilgim var. En azından takıldığım yerleri İngilizce forumlara konu açarak, derdimi anlatarak çözebiliyorum. Akademik çeviri yapamıyorum tabii henüz, orta seviyenin bir tık üstü diyelim.
- Müşteriyle nasıl konuşulur, kurumsal üslup nasıl olmalıdır bilirim. Hosting firmalarında canlı destek hizmeti sunup ticket'lara cevap verebilirim mesela. Sosyal medya hesaplarınızı da yönetebilirim.
- A2 ve B sınıfı ehliyetim var. Şöförlük de yapabilirim

- Sigara kullanmam.
- Son olarak, çabuk öğrenirim.
Kasiyerlikten tutun garsonluğa kadar geniş bir yelpazede de çalışabilirim, sadece bilişim alanıyla kısıtlamayalım.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur