Aslında Tancan Kardeşimin Özürdileyecek birşeyi yok Html Olarak Satın Aldıgımız Temayı whmcs Ye giydirdik Temanın Whmcs Hakkı Bize Aittir Zaten Konu Html Bölümünde Degil Whmcs Bölümünde Farkındaysanız Burada Prim Yapacak Birşey göremiyorum Hak sahipleri Hertürlü Yasal Yolu Açıktır SOnuçta Tancan Kardeşim Temayı Whmcs Ye uyarladı Sizde Uyarlaya biliyorsanız Uyarlarsınız Uyarlayamıyorsanız Bunu Polemige döndürmenin bir Manası yok Dedigim gibi Html Tema degil Whmcs Tema Satışı Veya gösterimi için Açılmış bir Konu Keza yine dedigim gibi Uyarlayamadıgınız da Bir ücret Karsılıgı emeginin Hakkını isteyecektir Sonuçta Temayı Açık Kaynak Olarak 16 dolar Olarak verilmiş geri Kalan Sorumlulugu ne Yapacagı Satın alan Kişe Ayit bir kez daha söylüyorum html Olarak Satış Hakkından Bahsedilmiyor konu Whmcs Tema Olarak Acılmış tır Teşekkürler Bu piyasada bir tek Bazıları pirim yapacak diye Sesimiz Çıkmayacakmı ayrıca Psd sini Çizip Whmcs Ye döndürecek Kadar da Kabiliyetimiz Var Allaha Şükür x Şahıs veya y Kurum dan Çalmadık biz bunada zaten politikamız Karşı ) Pirim Yapanlar Konuya Karalama Adına Balıklama Dalanlardır ( Genel Olarak Konustum ) Şahsi Algılanmasın ))