adam haklı beyler.hiç kimse kusura bakmasın . ben biraz daha genelleme yapayım herkes su ustası olmuş,herkes elektrik ustası olmuş lafa geldiğinde toz kondurmazlar sanırsın dünyayı kendileri yaratmış işe geldiğince icraata geldiğinde bir çoğu kocaman bir 0 ve boşşşş.
Kaç tane arkadaşımı tanıyorum r10 dan adama yüzde yüz garanti veriyor veya ilk sayfa diyor tam tersi site gerilemeye başlıyor.yazık günah o para verenler ne zorluklarla kazanıyor o parayı siz biliyormusunuz.İnsanda ilk önce ALLAH korkusu olacak .Vicdan olacak. Bu arkadaş diyorum yanlış da anlamasın tanımıyorum sizi fakat ortada bir başarınız mevcut seo kelimesinde ilk sayfaya gelmisiniz hakkınız yenmez.Malumunuz ilk sayfada olmak bi nevi gövde gösterisi gibi bir şey çünkü büyük anlamda o kelime için çalışmalar var.tabi önemli olan birde o yerde süreklilik kazanması o yerde konumunu taşıyabilmesi .size başarılar diliyeyim dediğiniz konuda çok haklısınız.
not: arkadaşı tanımam etmem ilk defa bugün böyle bir konusunu gördüm . ''Türkiye'de en sevilen SEO blogu haline geldi'' demeside bence doğru olmamış sitesi ilk sayfada fakat site blog olduğunu bugün konuyu okuyunca fark ettim.
Bana göre seohocasi çok iyidi fakat artık eskisi gibi bence faydalı olamıyor.sanki işleri biraz daha maddiyata döktüler.Cryptosam ara ara bakıyorum bence şuan çok iyi gidiyor konularını okurken sıkılmıyorsun o kadar uzun olmasına rağmen yazılarına farklılık katıyor .