Kod bilginiz olsun veya olmasın Android ten gelir elde etmek istiyorsanız, kanıtlarıyla birlikte Azerbaijan TV Kanalları İzle uygulamamızı size tanıtmak istiyoruz. Lütfen yazıyı okuyup, inceleyin. Eğer satın almak istiyorsanız pm den veya mustafademir604@gmail.com adresi ile iletişime geçin. Uygulamanın Başlıca Özellikleri: 1. Tamamen net üzerinden kontrolü sağlayabilen güçlü bir yönetim paneline sahiptir. Yönetim paneline ait ekran görüntülerini lütfen inceleyiniz:
Yönetim Paneli --> Genel:
Yönetim Paneli --> Yeni TV Kanalı Ekleme:
Yönetim Paneli --> Mesaj:
Yönetim paneli ile neler yapılabilir kısaca açıklayalım : * Yeni tv kanalı eklenebilir. Bu yeni tv kanalı için; isim, logo, ve yayın linklerini eklenebilir, değiştirilebilir.
* Kullanıcıya uygulama girişinde gösterilecek mesaj/duyuru eklenebilir, değiştirilebilir. Uygulama girişinde bu duyuru ile kullanıcı başka bir uygulamaya yönlendirilebilir.(sizin belirleyebileceğiniz bir uygulamanın mağaza sayfasına)
*Dağıtım dosyası güncellenebilir, ve indirilebilir. Dağıtım dosyası paneldeki bütün kanal bilgilerini içeren bir txt dosyasıdır.
* Girişte gösterilecek olan mesajın bir kere mi yoksa uygulamanın her açılışında mı gösterileceği belirlenebilir.
Evet kısaca yönetim panelimiz bunları yapabilecek güçte.
2. Uygulama kendi içinde 3 farklı video çalar içermektedir.
*1. Vitamio Player
*2. Android MediaPlayer
*3 Html5 Video Desteği
3. Uygulama kendi içine gömülü bir şikayet etme sistemi içerir. Kullanıcılar çalışmayan tv kanalını tek tık ile geliştiriciye şikayet edebilirler. Şikayet alan tv kanalı yönetim panelinde ana sayfada son sütünda kırmızı bir bölge ile belirir. Bu bölgede son şikayetin tarihi ve saati bulunur.
4. Uygulama içine gömülü 4 farklı reklam şirketinden reklamlar vardır. Bunlar :
*1. Startapp
*2. Mobilecore
*3. Appnext
*4. Appbrain
5. Uygulamanın ayarları kısmında uygulamanın yazı tipi değiştirilebilir.
6. Google Play de bir uygulamanın yukarı sıralara çıkması için oy/puan ve Google+ artı bir in önemi çok büyüktür. Uygulama içerisine gömülü bir artı bir butonu vardır. Bu buton ile kullanıcı uygulamadan ayrılmadan, mağazaya gitmek zorunda kalmadan uygulamanızı artı birleyebilir.
7. Uygulamanın menü kısmında bulunan seçenekler:
* Uygulamamıza puan verin
* Değişim Günlüğü
* Diğer Uygulamalarımız
* Bize Yazın
***UYGULAMANIN BİR ÖRNEĞİ***
Lütfen bu örneği indirip herşeyiyle inceleyiniz.
https://play.google.com/store/apps/d...d.azerbaijantv REKLAM ŞİRKETLERİNDEN GELEN GELİRLERLE ALAKALI BİRKAÇ EKRAN GÖRÜNTÜSÜ: Not: Ekranlardaki gelir değerleri sadece bu ayın ilk on günü içerisinde kazandırdığı gelirdir. Bu aralık esnasında uygulamayı cihazına kurup silmeyen 6000 civarı kullanıcısı vardır.
Startapp: $ 19.42
Mobilecore: $ 19.19
Bu ayın sadece ilk on günü içerisinde sadece 6000 kullanıcı ile kazandırdığı gelir: $ 38.61 bu da yaklaşık olarak 86-87 TL. DİKKATİNİZİ ŞU NOKTAYA ÇEKMEK İSTERİM: GELİRLER KULLANICI SAYISI İLE DOĞRUDAN ORANTILIDIR. KULLANICI SAYISI ARTTIKÇA GELİRİNİZ ARTACAKTIR. BU TARİHLER ARASINDA SADECE 6000 CİVARI KULLANICI İLE BU GELİRLER ELDE EDİLMİŞTİR. UYGULAMA SATIN ALINDIĞI TAKDİRDE TESLİMAT HAKKINDA:
* UYGULAMA 72 SAAT(3 GÜN) İÇERİSİNDE MÜŞTERİMİZE TESLİM EDİLİR.
* UYGULAMANIN SADECE APK DOSYASI SATILIKTIR. KAYNAK KODLAR SATILIK DEĞİLDİR. APK DOSYASI İÇİNE MÜŞTERİMİZİN İSTEDİĞİ ŞEKİLDE PAKET İSMİ, UYGULAMA LOGOSU, REKLAMLAR, UYGULAMA İSMİ, MESAJLAR BÜTÜN BUTON, SEÇENEK YAZILARI DÜZENLENİR. VE UYGULAMA YAYINLANMAYA HAZIR HALE GETİRİLİR.
Daha detaylı bilgi ve aklınızdaki herhangi bir soru için lütfen pm veya mustafademir604@gmail.com emaili üzerinden bana ulaşınız. İsteyen arkadaşlara email üzerinden veya pm den telefon numaramı da verebilirim. İsterseniz sormak, konuşmak istediğiniz şeyleri telefon ile daha hızlı halledebilirsiniz.