ClubMusicTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten yazmak istemiyorum ama yanlış yönlenmelerden kaynaklı yanlış açıklamalarda bulunarak ters bilgilenmenin de önüne geçmem lazım bir telefoncu olarak.

Bu iş arz talep meselesidir. Rağbeti çok gören ürünün fiyatı biraz yüksek olur. Sıfırı 2000 lira ise 2. eli 1700'e bile gider ama rağbeti az olan telefonun sıfırı 2000 lira ise 2. eline 1000 lira çoktur bile. Senin 5c'de bunun gibi. Piyasası dışarıyı bırak, forumda şimdiye kadar kaç tane satılmış (Kaç ilan açılmış değil)

Ben açık söylüyorum, herhangi bir müşteri, bayisinden alıp nakde çevirmek için jelatinini bile açmadan bana getirirse, verebileceğim en fazla fiyat TELEFONCU OLARAK 650-700 lira arasıdır. Haa aynı cihaz iphone 5s olsaydı kafadan 1200-1250 olurdu.

Senin istediğin fiyata çok çok rahatlıkla 5s bulunabilir. (5 bile demiyorum) Kii sen açık artırma ile satıyorsun, açık artırma 1200 ile başlıyor ve minimum artış 100 lira. Sana tavsiyem eğer cihazın satılmasını istiyor ve nakde ihtiyacın var ise fiyatta ciddi anlamda revizeye gitmen gerek. 1200 lira ile açılış teklifi beklemek bile zaman aısından sıkıntına neden olur.

Birde forumda yok fiyatı çok uygun param olsa alırdım gibi yorumlara bakmayın, bende atarım öyle yorumu, varsa paranız alın, yoksa paranız olsaydı alırdım vsvs diye yanıltıcı yorumlar atmayın, atmanızı isteyenlere de gerekli cevabı verin. Hak meselesi sonuçta.
fiyatı bu şekilde koyma sebebim tertemiz telefon hocam ek olarak jiletini açılmamış konusuna gelirsek eğer o telefona hat takılmadıysa hala 0 dır ve hala 0 fiyatı geçerlidir yok öyle 700TL hikayesi kimse vermez zaten
ve sattığım telefon 0 dan farksız olduğu içindir 0 ına görede ucuz bence ha çok almak istiyorum diyen olursada 1100TL civarı düşüş yaparım şuanda 1000TL teklif veren var özel pm yoluyla