delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her alanda değil ama bazı alanlarda taşeron işçilik gerekiyor. Adam çöpçü ertesi gün bakıyorsun çöp almıyor niye eylem yapıyoruz grevdeyiz. Ama taşeron olunca sokaklar fıstık gibi.

Bu ve bunun gibi durumlarda taşeron olmalı diye düşünüyorum.

Zam konusuna gelince kaç tane hakim var bu ülkede ve kaç tane hakimi sabahtan akşama kadar çalışırken izlediniz.

Bazen boş boş konuşuyorsunuz. Mesleği olup da asgari ücret kaç kişi çalışıyor. Adamın vasfı yok hiç meslek edinmemiş çalıştığı yerde ot gelmiş ot gitmiş hiç geliştirmemiş kendini ondan sonra eee mesleğim yok.

Arkadaşlar Türkiye'de işsizlik yok iş beğenmemezlik var. Sen bir hakimle vasıfsız tecrübesiz bir işçiyi aynı kefeye koyup konu açarsan NE AYAK KARDEŞŞ derler...
Dünyanın "en kutsal mesleği" çöpculuktur. O nedenle en yüksek ücreti almaları haklaridir lakin baştaki .... ve muadilleri bunu görmezler.

Taşeron taşeron diyorsunuz, taşeronun mantığı nedir biliyor musunuz? Taşeron olunca devlet daha mı az ödeme yapıyor sanıyorsunuz? Taseronluk bir zümreyi zengin etmek için oluşturulmuş bir sistem. Gerisi fasa fiso.

Son paragraftaki begenmemezlik ise son derece doğru.
Hakim mevzusu... ben hakimlerden daha üstünüm eğer mevzu ast üst ise. Benim satacak bir şeyim yok. Lakin son yıllarda hepsini görüyoruz....

İyi forumlar herkese. Iskembeden sallamaya devamlar