Nightundertaker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevap yazmayacağım. Burda anlatmak istediğimi gerçek uzmanlar anlar. Diğerlerinin ne dedikleri ilgilendirmiyor beni.

GT-I9082 cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
Gerçek uzmanlar emin olun sizi çok iyi anlıyordur. Ama arkadaşların söylediği gibi nickinizin altında bulunan "İleri Düzey SEO Uzmanı" kelimesini anlamakta zorlandıklarını düşünüyorum.

2011'den beri SEO işiyle uğraştığınızı söylemişsiniz çok güzel, belkide bu kadar kısa sürede çok iyi işler yapmışsınızdır ama "İleri Düzey SEO Uzmanı" bu çok abes geliyor yanlış anlamayın. Ben 2005'den beri uğraşıyorum kendi çapımda iyi işler yaptığımı düşünüyorum ama SEO'nun %5'ini kavrayabildiğimi veya uygulayabildiğimi düşünmüyorum.

Bir yorumdada galiba Turkcell'de çalışan bir arkadaşı varmış orada SEO yapıyorlarmış. Turkcell'den bahsediyoruz viralliği yakalamış büyük bir şirket, parayla herşeyi çok kolay yapar orada SEO yapan kişinin çok fazla düşündüğünümü zannediyorsunuz ? Tabiki'de site içi ve site dışı olmak üzere çalışmalar yapıyordur bunun içine para girince başarılı olmamak için hiçbir sebep yok. Gelsin kısıtlı bütçe ile SEO çalışması yapsın bakalım ne kadar verimli sonuçlar alacak.