Seo sektörü ancak BlackHat Seo yapanlarla lekelenir. Bunun haricinde yapılan tüm işlemler her an işe yarayabilir nitelikte. Google bile ne yaptığını tam bilmiyor. 2004 yılından beri firma olarak Seo işleri yapıyorum ben bu işte en iyisiyim deyip diğer kişilerin yaptıklarına beş para etmez demedim. Sizde demeyin. Çünkü 1 saatte description, keywords vs. girmeden hiç bir uğraş gerektirmeden siteyi tek kelimede 1. sıraya çıkardığımda oldu veya Tüm standart seo prosedürlerini uygulayıp yaptığım site 2. sayfadan beri gelemedi. Sektörde Google'da sürekli üst sıralarda çıkan birkaç siteyi gördüğümde ise o kadar şaşırmıştım ki. Site içi seo nun zerresi yoktu ama sadece özgün makale ve tanıtım yazılarıyla Google'a kendini sevdirmiş bir şekilde. Yaptıklarınız bir dönem işe yarıyor Google gözünde bir bakmışsınız yaptıklarınız Google tarafından cezalandırılmış. Bunun örneğini çok gördük.

İşim gereği sürekli araştırırım, e-booklar alırım, kitaplar alırım. Ama şunu net söyleyebilirim, gözümde seo konusunda uzman olarak forumda Cryptosam adlı arkadaş var. Çünkü verdiği bilgilerle ufkunuzu inanılmaz genişletebiliyorsunuz. Verdiği bilgiler çok önemli ve değerli. O açtığınız bu konu hakkında ne düşünüyor bilmek isterdim doğrusu.