by_rehep adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
volkan bey bende size şöyle bir hikaye anlatıyım;

Geçenler de kendi çapında kişiye özel elektrikli bisikletler yapan bir arkadaşım yanıma geldi ve e-ticaret sitesi açmak istediğini belirtti. Bende kendisine sizi önerdim fiyatları görünce e-ticaret sitesinde vazgeçti. sizin buradaki hedefiniz yıllık cirosu $250.000 civarı olan büyük şirketler. Bir üründen 200 300 tl kar yapan kobiler sizin paketlerinizden biraz zor yararlanır.
Volkan bey öncelikle belirteyim ideasoftu kötülemek değil anlatacaklarım.

Sizin bahsettiğiniz yaşanmış hikaye doğru bu sektörde çok bu tip olaylarla karşılaşılıyor. Ancak ideasoft ve diğer firmalar müşterisini kendine muhtaç bırakarak yıllarca üzerinden para kazanıyor ( bu arada bu sadece yıllık ücret alan tüm e-ticaret paketleri satanlar için geçerli ideasofta mahsus değil ).

Kişi biraz işi öğrendimi başlıyor isteklere ama bir bakıyor o para bu para sonun da sıkılıyor ve kendine bir site yaptırıyor neden artık ihtiyaçlarını belirledi profesyonel olmaya başladı ona göre de tasarım, yazılımını yaptırdı.

Ben de bir e ticaretciyim benimde sitem var sizden defalarca teklif geldi defalarca arandım ama 1300 TL gibi bir rakama ömür boyu benim olan ( opencart v.b değil ) ve kendi serverımda barındırdığım bir sitem var ve çok çok da memnunum. Sürekli yenilenen ve bunlara para ödemeyen bir site sahibi olarak şunu belirtmek isterim.

Sizden hizmet alan kişiler 1 yılın sonunda farklı alternatifler aramakta buda benim etrafımdaki eşimden dostumdan duyduklarım hepsi için demiyorum tabiki.

İdeasoft kötümü asla gerçekten çok çok güzel ama pahalı ve sürekli kişilere muhtaç kalınan bir sistem.

Ülkemizde siz daha iyi bilirsiniz halen gelişmekte e-ticaret sektörü alımların %5 olduğu ülkemizde ( internet satışları ) bunu yaygınlaştırmak için opencart v.b yazılımlara insanları yönlendirmeden daha makul fiyatlara paket oluşturulmasından yanayım.

Kısaca fiyatlar yüksek, ek masraflar var.

İyi çalışmalar