phpbot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben yanlışı nerede yapıyorum ?

Siteyi açıyorum içine 100 film yüklüyorum yükselmesini bekliyorum. bu yanlışım mı?

şimdi düşünüyorum siteye 2-3k film yükliyim .yavaş yavaş site filme doysun ondan sonra da siteye tanıtım yazısı ve seo çalışmaları yapıyım doğru olan bu mu? yani site tam hazır olduktan sonra mı çalışmalara başlamak?
Film sitesi için en önemli olan şey farklı kalitelerde sunulması ve kırık video linki bulunmamasıdır. Gerisi ile ziyaretçi pek ilgilenmez. Yapacağın şey oldukça basit güncel filmleri ekleyeceksin, bunun yanında çok izlenen filmlerden başka sitelerden kırık linki bulunan filmleri ekleyeceksin. Bak bu dediğim çok önemli, kimsede olmayan sende olsun ki fark yarat. Yoksa ziyaretçi için a sitesi olmuş b sitesi olmuş önemli değil. Herkes içerik kraldır diyor ya, içerik ziyaretçiye ne istediğini verirsen kraldır. Yoksa sabaha kadar özgün yaz, en güncel filmleri ekle hiçbir sıralama değiştiremezsin.

Farkını yarat ziyaretçiye kendini beğendir tanıtım yazılarıyla da o fark yarattığın filmleri besle, diğer sıralamalarda otomatik yükselirsin inan bana.