ahab07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tam izah edemedim sanırım. Siz bana bir adet kayabncı kaynak site vereceksiniz bu ticarette. Misal abc.com ve ben zaten bu abc.com sitesini biliyorum.Siz kesin bir şekilde kimse bilmiyor demişsiniz ama bunu %100 bilemezsiniz.Ben eğer sattığınız kaynak site olan abc.com sitesini biliyorsam bu durumda çözümünüz nedir? Çünkü 1 sipariş scriptinin 800 tl olması imkansız bir durum.Benim bu durumda ne kadarlık bir kaybım olacak yada şöyle anlatayım sizin kendi sipariş sitenize biçtiğiniz fiyat ve vereceğiniz kaynak site linkine piçtiğiniz fiyat nedir acaba tam olarak?
ikisi için bir fiyat düşünmedim sipariş scriptinin 800 tl olması imkansız demişsiniz ben sadece onu vermiyorum dediğim gibi kaynağıda veriyorum ve bilen yok kaynağımızı değirmenin suyundan kimseye tattırmadım. Kendi kazandığım yerden müşteri memnuniyetini daima yüksek tuttum. Siz düşündüğünüz fiyatı pm atarsınız bende ona göre olur veya olmaz derim. Kullandığım sistemi öğrenmek isteyen çok oldu r10 olsun forum dışı olsun para teklif ettiler fakat yine vermedim kısmet bugüneymiş hem kaynak hem script veya script veya sadece kaynağı vericeğim belli bir fiyata.