Bir süre yurt dışında yaşadım ve sistemin sahibi oradan tanıdık geliyor ve türkiyede bilen yok o yüzden herkese vermeyeceğim. Dağılmaması için ve şuan kullandığım sistem ortalıkta gezen o çöp paneller arıza çıkaran siparişleri geciken panellere benzemiyor garantisinide veriyorum. 800 TL ödeme yapıp kendi satın aldığı şeyi başkasına vericek biri olmaz heralde. Script admin paneli çok kullanımlı klasik sipariş paneli değil yani

wa-rezde değil kendisi. Eğer dediğin olursa site dağılırsa telafisini ben yaparım siz merak etmeyin içiniz rahat olsun 1 yıldır kullanıyorum

dediğim gibi ödediğiniz parayı takipçi satışı yaparak çıkarırsınız sadece ve sistemin reklamını güzel yaparsanız akar gider.
Tam izah edemedim sanırım. Siz bana bir adet kayabncı kaynak site vereceksiniz bu ticarette. Misal abc.com ve ben zaten bu abc.com sitesini biliyorum.Siz kesin bir şekilde kimse bilmiyor demişsiniz ama bunu %100 bilemezsiniz.Ben eğer sattığınız kaynak site olan abc.com sitesini biliyorsam bu durumda çözümünüz nedir? Çünkü 1 sipariş scriptinin 800 tl olması imkansız bir durum.Benim bu durumda ne kadarlık bir kaybım olacak yada şöyle anlatayım sizin kendi sipariş sitenize biçtiğiniz fiyat ve vereceğiniz kaynak site linkine biçtiğiniz fiyat nedir acaba tam olarak?